jag

jag

tisdag 26 februari 2013

Gruvar mig..

För morgondagen...ska ju till PÄS=Piteälvdalssjukhus för en MR röntgen av min ländrygg...

På ett sätt skönt att få kolla upp ordentligt min rygg men känns pirrigt ändå...
Kanske det visar något eller inte..vet ju att jag har Artros där sedan tidigare men sedan jag gjorde illa mig i ryggen på jobbet så har jag alltid lite känningar där trots att jag motionerar massor..

Om jag inte motionerar så mycket så får jag ju ännu ondare...tror det blir bra när jag börjar om på natten för då får jag någon dag mer ledig att återhämta mig..

Nå, vad det är får tiden utvisa..
Annars smånjuter jag av "vår"vädret..tog mig en promenad under lunchen gick då efter gatorna i Arvidsjaur en tanke som slog mig var att om jag varit hemma så hade det säkert luktat "vår" men det kan man ju inte känna i avgaserna som finns på samhället..

Hoppas att ni har det bra..

3 kommentarer:

  1. Aj då, ryggont är inte skoj. Jag tippade med släden för några år sedan och skadade ryggen. Hade en försäkring så jag fick träffa specialistläkare direkt. MR och undersökning. De ville bränna nerven och ta bort det onda. Jag var inte så pigg på det, men gick med på att bedöva nerven. Inte så mycket bättre... Fast jag hittade en sjukgymnast i Luleå som hjälpte mig och är nu smärtfri utan att bränna nerven :) Jag hoppas du också hittar rätt (och vill du ha numret till sjukgymnasten så säg bara till)

    SvaraRadera
  2. Jag har en bra sjukgymnast som hjälpt mig massor men ibland får jag väldans smärtgenombrott som ger sig så småningom men de är inte skoj...jag är ju hyfsat bra just nu men remissen skrevs när jag blev tvungen till VC för att få smärtstillande. Det enda jag oroar mig är om jag ska ha en skada (genetisk) som finns på pappas sida..

    SvaraRadera